Belépés

0 tétel

» Részletes keresés a boltokban
Help!
Hírlevelet kérek!
Ajánlatot kérek!
Képeslapot küldök!
Hírek
Hirdetések
Webshop
Időjárás
Időjárás előrejelzés
2008-10-02

Egyre több szolgáltató - Új kategóriák

Új kategóriákkal bővült a rendszer annak köszönhetően, hogy egyre több szolgáltató jelezte igényét arra, hogy szolgáltatásaival szerepelhessen a rendszerben.

A szolgáltatásokat - a pontos definiálásuk biztosítása érdekében - a TEÁOR'08 számok és besorolások alapján kategorizáljuk. Minden szolgáltatásnak folyamatosan elkészítjük az adatlapját is.

Aki 1-1 szolgáltatást végez, annak javasoljuk, a részletes termékismertetőn készítse el a bemutatkozását. Egyéni szolgáltatásokat is be kell sorolni valamely TEÁOR alá. Ez nem zárja ki, hogy ezeknek az egyéni szolgáltatásoknak legyen önálló adatlapjuk a rendszerben

TEÁOR'08


2007. január 19-én hatályba lépett, és 2008. január 1-től az EU tagországok számára kötelezően alkalmazandó tevékenységi osztályozás a NACE Rev.2. (magyar nyelvű megfelelője a TEÁOR'08).

A KSH 2007-ben megállapította minden - a nyilvántartásában szereplő - gazdálkodó szervezet 2008. január 1-jétől hatályos statisztikai számjelét, amely 2008. január 10-e után megtekinthető a TEÁOR'08-ra való áttérést segítő oldalak -on. Ez az alkalmazás az új szakágazati önbesorolás elvégzésében is segítséget nyújt.

A szükséges szakágazati módosítások a vonatkozó jogszabályokban (lásd "Vonatkozó jogszabályok" címszó alatt) előírt hatóságnál (cégbíróság, okmányiroda, APEH, MÁK) és határidővel kezdeményezhetők.


Hírarchívum - Többi hírünk

Vissza
Új termékek

Továbbiak >>

Új szolgáltatások

Továbbiak >>

Új forgalmazók

Egyszerű lista >>

Részletes lista >>

Új gyártók

Egyszerű lista >>

Részletes lista >>

Új szolgáltatók

Egyszerű lista >>

Részletes lista >>

Új márkák
EWS

Továbbiak >>

Népszerű termékek

Továbbiak >>

Hirdetések